Vind jij het belangrijk om je werkzaamheden op orde en je bureau leeg te hebben aan het einde van jou werkdag? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst binnen onze organisatie.

Jouw werkzaamheden:
Als accountmanager ga jij je richten op de werving en selectie van nieuwe werknemers maar ben je ook verantwoordelijk over de alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Het gaat om werkzaamheden die betrekking hebben binnen de boven- en ondergrondse infra. Binnen de infrastructuur voorzie je opdrachtgevers van onder andere E-monteurs, machinisten, vakmannen riool- en wegenbouw, fitters en grondwerkers GWW. Jij bent als accountmanager werkzaam op onze vestiging in Weert waarbij Limburg en Brabant jouw werkgebied is. Alle handelingen die bij de werving en selectie komen kijken verwerk je in het office pakket. Naast de werving en selectie ben jij ook bezig met administratieve taken die dagelijks op orde moeten zijn. Denk hierbij aan onderstaande taken;

• Uren/- bonnen factureren en verwerken
• Inkoopfacturen verwerken
• Inschalingslijsten maken
• Declaraties verwerken
• Ziekteverzuim
• Salarissen / loonheffingen verwerken

Functie eisen:
• MBO opleiding met relevante werkervaring in office
en/of W&S taken
• Communicatief sterk
• Flexibele arbeidshouding
• Kennis en ervaring met office programma’s

Waar kom jij terecht?
Mees@Work is een jonge organisatie die zicht richt op boven- en ondergrondse infrastructuur. Door onze sterke groei binnen de boven- en ondergrondse infrastructuur zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager.
De kracht van Mees@Work ligt voornamelijk in onze flexibiliteit en ondernemerschap. Wij staan sterk in het nakomen van onze afspraken en het aandragen van passende oplossingen voor alle personeelsproblemen. Dit doen wij niet alleen door middel van uitzenden, detacheren en payrollen maar ook door tijdelijk te veel aan personeel elders in te zetten, door te bemiddelen in en door het begeleiden van werknemer en werkgever naar een andere werkkring. Wij weten als geen ander dat men in de infrastructuur te allen tijde personeel in moet kunnen zetten en zijn daarom ook 24-7 bereikbaar.

Wij bieden:
• Een marktconform salaris volgens cao
• Reiskostenvergoeding
• 8 % vakantietoeslag
• Een veelzijdige baan waarin ruimte is voor
zelfstandigheid en ontwikkeling
• Informele sfeer

Interesse? Stuur jouw cv naar F.vandooren@meesatwork.com of bel voor meer informatie naar 06-46096914.